Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tko kooha?

Moje ime je Matejka Buča, autorica sam food bloga Like chocolate, marketingašica s gotovo 15 godina staža u najvećim hrvatskim medijima te prehrambenoj industriji, supruga cimeru i mama našim predivnim klincima. Koohinja je nastala organski, kao nastavak mojeg razvojnog puta. Iako je moj profesionalni put obilježio digitalni i tradicionalni marketing, privatno je moje interese okupiralo – kuhanje. Kroz kuhanje sam razvila strast prema fotografiji i videografiji te se, kroz rad, ulaganje i mnogo, mnogo kadrova, ta strast pretvorila u paralelnu karijeru.

Krajem 2019. godine izdala sam i uspješnu kuharicu Svaki dan, knjigu s više od 115 recepata, savjetima za kuhanje i pečenje kolača te pričama iz mog života. Prva naklada od 1000 komada prodala se u manje od dva mjeseca, a knjigu možete prelistati i naručiti ovdje. Krajem 2021. godine stigao je i drugi dio Svaki dan nešto novo.

Sretna sam što imam priliku baviti se poslom koji zaista, istinski volim. Koohinja je, kao i Like chocolate, moje treće dijete, te istinski vjerujem da će kroz konstantno ulaganje u razvoj, trud, rad i puno pozitivne energije postati i ostati moja uspješna poslovna priča.